Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutandan hediye almak

Rüyada komutandan hediye almak

Rüyada komutandan hediye almak onu borçtan kurtaracağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalettir.

Rüyada komutandan hediye almak gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Rüyada komutandan hediye almak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işinden ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada savaşta komutan olmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuvvet komutanı görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bayan komutan görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada komutan asker görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, yükünün azalacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini komutan olarak görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments