Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizci komutan görmek

Rüyada denizci komutan görmek

Rüyada denizci komutan görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sıkıntılarının artacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada denizci komutan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Rüyada deniz komutanı görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada denizci komutan görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada tugay komutanı görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada komutana selam vermek bazı kayıplar olabileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada komutanla konuşmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ordu komutanı görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ordu komutanı olmak atılacak adımların boşa çıkacağına, hayattan yana keyif bulacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada bölük komutanını görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments