Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutanla konuşmak

Rüyada komutanla konuşmak

Rüyada komutanla konuşmak elindekileri de kaptıracağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yanlış yollardan döneceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada komutanla konuşmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada komutanla konuşmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada komutan görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komutan olmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Rüyada komutandan emir almak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada komutana sarılmak rahat rahat yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada büyük komutan görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini komutan olarak görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komutana selam vermek büyük kazançlar getireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments