Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuvvet komutanı görmek

Rüyada kuvvet komutanı görmek

Rüyada kuvvet komutanı görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok para kazanılacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, her geçen gün başarıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuvvet komutanı gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Rüyada kuvvet komutanı görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kuvvetli görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada la havle vela kuvvete görmek hayallerini gerçekleştireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çevik kuvvet polis görmek günahtan temizlenmeye, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cevik kuvvet görmek rızkının da çoğalacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada la havle vela kuvvete okumak kişinin maddi zarara uğrayacağına, gelirinin artacağına, başarıları ile tanınacağına yorulur.

Rüyada güçlü kuvvetli olmak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, dolayısıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada kan dolu kuvvet görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments