Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutana sarılmak

Rüyada komutana sarılmak

Rüyada komutana sarılmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, günah işleyeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komutana sarılmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Rüyada komutana sarılmak sürekli yerinde sayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komutan asker görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada komutandan emir almak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizci komutan görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada garnizon komutanı görmek büyük bir özgüven kazanacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Rüyada ordu komutanı olmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tugay komutanı görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rütbeli komutan görmek kimseyle konuşmaz olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments