Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini komutan olarak görmek

Rüyada kendini komutan olarak görmek

Rüyada kendini komutan olarak görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada kendini komutan olarak gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada denizci komutan görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada komutanın elini öpmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet eder.

Rüyada ordu komutanı olmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada rütbeli komutan görmek dedikoduya, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük komutan görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri komutan görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuvvet komutanı görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments