Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lambayı kapatmak

Rüyada lambayı kapatmak

Rüyada lambayı kapatmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lambayı kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Rüyada lambayı kapatmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada lamba kapatmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işinin ehli durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüden lamba almak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış lamba görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada odanın lambasını yakmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde lamba görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada cami lambası görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulur.

Rüyada spot lamba görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments