Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk lamba görmek

Rüyada bozuk lamba görmek

Rüyada bozuk lamba görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada bozuk lamba gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Rüyada bozuk lamba görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa lambası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada lambanın yandığını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada gaz lambası yakmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eve lamba takmak solan yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gece lambası görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada odanın lambasını yakmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada evde lamba görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments