Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan lambalar görmek

Rüyada yanan lambalar görmek

Rüyada yanan lambalar görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, üzüntülerin gideceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada yanan lambalar gördüyseniz:

  • Adım adım ilerlemek gerekiyor.

Rüyada yanan lamba görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada yanan lambalar görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada yanan gaz lambası görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada lamba tamir etmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada lüks lambası görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada lamba kapatmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada lamba görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Rüyada elinde lamba görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments