Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lüks lambası görmek

Rüyada lüks lambası görmek

Rüyada lüks lambası görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada lüks lambası gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli konular sonuçlanabilir veya sonlanabilir.

Rüyada lüks lamba görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada lüks lambası görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada araba lambası görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zenginleşeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada el lambası görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, geç de olsa huzura erileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada lamba tamir etmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, ona kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık lamba görmek eskisinden de iyi olacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet eder.

Rüyada lamba yaktığını görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Rüyada gece lambası görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, birikim yapacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments