Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada floresan lamba görmek

Rüyada floresan lamba görmek

Rüyada floresan lamba görmek neşeleneceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, herkesin rahat edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, güzel bir hayatı olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada floresan lamba gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Rüyada floresan lamba görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada floresan görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada spot lamba görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret eder.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, zararın telafi edileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve lamba takmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Rüyada lamba kırmak kalp kırıklığı yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lüks lamba görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik lambası görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments