Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lohusa olmak

Rüyada lohusa olmak

Rüyada lohusa olmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada lohusa olmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada lohusa şerbeti görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, işlerin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lohusa olduğunu görmek para sıkıntısı çekeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada birini lohusa görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada lohusa kadın görmek maddi kayba uğrayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada lohusa yatağı görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, muradının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini lohusa görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, evini ve ailesini unutacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını lohusa görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments