Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olduğunu gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada okuldan mezun olmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek ailesini kaybedeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Rüyada okuldan mezun olamamak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir okuldan mezun olmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezun olmadığını görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek rakiplerinin üzüleceğine, hataların düzeltileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments