Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon kolonyası içmek

Rüyada limon kolonyası içmek

Rüyada limon kolonyası içmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada limon kolonyası içmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada limon kolonyası içmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalettir.

Rüyada limon kolonyası koklamak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada limon kolonyası görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolonya içmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada kolonya sürmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret eder.

Rüyada kolonya satmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavanta kolonyası görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolonya görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments