Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolonya satmak

Rüyada kolonya satmak

Rüyada kolonya satmak işlerinden feragat edeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada kolonya satmak gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada kolonya satmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulur.

Rüyada birine kolonya vermek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölüye kolonya vermek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet eder.

Rüyada kolonya görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kolonya almak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayaline kavuşacağına, afiyette ve keyifte olacağına delalet eder.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada kolonya içmek amaçlarına nail olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada kolonya sürmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments