Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon kolonyası görmek

Rüyada limon kolonyası görmek

Rüyada limon kolonyası görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulur.

Rüyada limon kolonyası gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Rüyada limon kolonyası koklamak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası içmek iş projelerinin gerçek olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada limon kolonyası görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tütün kolonyası görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolonya görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolonya içmek iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments