Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolonya içmek

Rüyada kolonya içmek

Rüyada kolonya içmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, rızkın genişleyeceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolonya içmek gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada limon kolonyası içmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kolonya içmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işarettir.

Rüyada boş kolonya şişesi görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına yorulur.

Rüyada kolonya almak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kolonya vermek hayırlı ve güzel haberler alacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada kolonya koklamak gönül kapılarını açacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, ömrünün de uzun olacağına işarettir.

Rüyada kolonya görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eline kolonya dökmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments