Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta kolonyası görmek

Rüyada lavanta kolonyası görmek

Rüyada lavanta kolonyası görmek ün ve itibar sahibi olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavanta kolonyası gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada lavanta kolonyası görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada lavanta tarlası görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavanta kokusu duymak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kuru lavanta görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına rivayet eder.

Rüyada mor lavanta görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Rüyada lavanta ağacı görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada lavanta suyu görmek her daim bereketli işler yapacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments