Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon kolonyası koklamak

Rüyada limon kolonyası koklamak

Rüyada limon kolonyası koklamak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, en küçük sorunda parlayacağına işarettir.

Rüyada limon kolonyası koklamak gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Rüyada limon kolonyası koklamak namaz kılacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, adım atarken çok zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada kolonya koklamak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası içmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet eder.

Rüyada kolonya satmak malının da eksilmeyeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta kolonyası görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada eline kolonya dökmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bebek kolonyası görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kurulu düzenin bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments