Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolonya sürmek

Rüyada kolonya sürmek

Rüyada kolonya sürmek huzurlu bir insan olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolonya sürmek gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Rüyada saça kolonya sürmek ağız tadının yerinde kalacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet eder.

Rüyada kolonya sürmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada kolonya görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet eder.

Rüyada lavanta kolonyası görmek hatalarından erken döneceğine, destek göreceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulur.

Rüyada gül kolonyası görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, gururlandıracak işler yapacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolonya almak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada tütün kolonyası görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kolonya vermek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments