Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolonya görmek

Rüyada kolonya görmek

Rüyada kolonya görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, derin bir nefes alacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada kolonya gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada bebek kolonyası görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada gül kolonyası görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada limon kolonyası içmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolonya koklamak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça kolonya sürmek yürek yakan biri haline geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada kolonya görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada kolonya almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye kolonya vermek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments