Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlere kolonya dökmek

Rüyada misafirlere kolonya dökmek

Rüyada misafirlere kolonya dökmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, huzursuzluk yaşanacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek gördüyseniz:

  • Bazı teklif, öneri veya davetleri değerlendirirken size veya hedeflerinize katkısı olup olmayacağı konusunu daha fazla irdeleyebilirsiniz.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eline kolonya dökmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada kolonya dökmek kazancının artacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kolonya görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada birine kolonya vermek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıhhat kazanacağına delalet eder.

Rüyada kolonya satmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek kolonyası görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada saça kolonya sürmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, yeni bir semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments