Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün kolonyası görmek

Rüyada tütün kolonyası görmek

Rüyada tütün kolonyası görmek yıpranacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tütün kolonyası gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Rüyada tütün kolonyası görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gül kolonyası görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolonya dökmek aksiliklerin baş göstereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek kolonyası görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada birine kolonya vermek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada kolonya koklamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölüye kolonya vermek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments