Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata ve kolonya görmek

Rüyada çikolata ve kolonya görmek

Rüyada çikolata ve kolonya görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada çikolata ve kolonya gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek eşi ile problemler yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada kolonya satın almak insanlara öncülük edeceğine, yardım edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Rüyada eline kolonya dökmek yapılan planların alt üst olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, rızkın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kolonya almak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulur.

Rüyada limon kolonyası içmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, şaşkın olacağına delalet eder.

Rüyada limon kolonyası koklamak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Rüyada ölüye kolonya vermek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolonya dökmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments