Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek beslemek

Rüyada leylek beslemek

Rüyada leylek beslemek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada leylek beslemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada leylek beslemek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada leylek tutmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, işlerinin günden güne açılacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalettir.

Rüyada sürüyle leylek görmek arkasından iyi konuşulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada leylek pisliği görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leylek eti yemek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde leylek görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada leyleği yuvasında görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada leylek sevmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, hayatının daha kolay olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments