Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek tutmak

Rüyada leylek tutmak

Rüyada leylek tutmak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada leylek tutmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada leylek tutmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada denizin içinde leylek görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada leyleğin ısırdığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada leylek görmek geçmişi unutup geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, eşi ile arasının açılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hacı leylek görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada çatıda leylek görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada sürüyle leylek görmek tatsız durumlar yaşanacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işini en iyi şekilde yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments