Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek sevmek

Rüyada leylek sevmek

Rüyada leylek sevmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada leylek sevmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Rüyada leylek sevmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya yorulmaktadır.

Rüyada leylek pisliği görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek makamının yükseleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük leylek görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına yorulur.

Rüyada kocaman leylek görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada havada uçan leylek görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısında leylek görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments