Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde leylek görmek

Rüyada gökyüzünde leylek görmek

Rüyada gökyüzünde leylek görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde leylek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Rüyada gökyüzünde leylek görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek imkanlarının genişleyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı leylek görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz leylek görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta leylek görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leylekle konuşmak feraha ereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylek sevmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments