Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüyle leylek görmek

Rüyada sürüyle leylek görmek

Rüyada sürüyle leylek görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Rüyada sürüyle leylek gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Rüyada leylek sürüsü görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, işlerinin karışacağına, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada sürüyle leylek görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına tabir olunur.

Rüyada evde leylek görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Rüyada gece leylek görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil leylek görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada leylek sevmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments