Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleği yuvasında görmek

Rüyada leyleği yuvasında görmek

Rüyada leyleği yuvasında görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yardımda bulunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada leyleği yuvasında gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada leyleği yuvada görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yuvasında leylek görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Rüyada leyleği yuvasında görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Rüyada yuvada leylek görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına inanılır.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada hacı leylek görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, harcama gücünün artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına yorulur.

Rüyada leylek yavrusu görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada leyleğin öldüğünü görmek huzur içinde yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, elindekileri de alıp götüreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments