Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek pisliği görmek

Rüyada leylek pisliği görmek

Rüyada leylek pisliği görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada leylek pisliği gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada leylek pisliği görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısında leylek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine inanılır.

Rüyada beyaz leylek görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıda leylek görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işarettir.

Rüyada leylek beslemek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Rüyada gece leylek görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş leylek görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments