Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek eti yemek

Rüyada leylek eti yemek

Rüyada leylek eti yemek çok hayırlı haberler alacağına, gıybet edeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada leylek eti yemek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada leylek eti yemek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, makam ve rızık sağlayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalettir.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, ana baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada uçan leylek görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada evde leylek görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil leylek görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, neşeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada havada uçan leylek görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada mavi leylek görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hasretin biteceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada gece leylek görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments