Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leke görmek

Rüyada leke görmek

Rüyada leke görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, alım gücünü yitireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada leke gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ciltte lekeler görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli gömlek görmek güçten düşeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli duvar görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli diş görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, darlığa düşeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruj lekesi görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, aç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada lekeli elbise giymek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, düşmanlarının güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar lekesi görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde leke görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments