Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciltte lekeler görmek

Rüyada ciltte lekeler görmek

Rüyada ciltte lekeler görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, adının ülke dışında yayılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, dinde bilginleşeceğine, kazancının helal para olacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciltte lekeler gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Rüyada ciltte lekeler görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciltte kırmızı lekeler görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, inancının zayıflayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada ciltte leke görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada cilt lekesi görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada cilt kanseri olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kuru cilt görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciltte sivilce görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada cildi yanmış birini görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments