Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli elbise giymek

Rüyada lekeli elbise giymek

Rüyada lekeli elbise giymek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada lekeli elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada lekeli elbise giymek endişelerin ve korkuların geçeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına işarettir.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada elbisede leke görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada lekeli elbise görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek yeni yatırımlar yapacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lekeli gelinlik giymek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının üzerinde siyah elbise giymek karısının çok mutlu olacağına, işlerin büyüyeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments