Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde leke görmek

Rüyada yüzde leke görmek

Rüyada yüzde leke görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, borçların gittikçe artacağına, gelirinin düşeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlar altında ezileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yüzde leke gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek yepyeni biri haline geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzde kırmızı lekeler görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek sevdiğini söyleyeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada yüzde lekeler görmek sorunların üstüste geleceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret eder.

Rüyada yüzde dogum lekesi görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde leke görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments