Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar lekesi görmek

Rüyada idrar lekesi görmek

Rüyada idrar lekesi görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada idrar lekesi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Rüyada idrar lekesi görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine inanılır.

Rüyada pantolonunda leke görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işarettir.

Rüyada dişleri lekeli görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde leke görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırda leke görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret eder.

Rüyada lekeli diş görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments