Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli gömlek görmek

Rüyada lekeli gömlek görmek

Rüyada lekeli gömlek görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, onu cesaretlendireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada lekeli gömlek gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada lekeli gömlek görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işarettir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek çok hayırlı işlere atılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gömlekte leke görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada bacakta leke görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments