Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli diş görmek

Rüyada lekeli diş görmek

Rüyada lekeli diş görmek ümitsizliğe, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada lekeli diş gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Rüyada diş lekesi görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Rüyada dişte leke görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kazançlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada dişte siyah leke görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli diş görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerde leke görmek elindekileri kaybedeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada dişlerini lekeli görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri lekeli görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada lekeli kıyafet görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments