Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta kokusu duymak

Rüyada lavanta kokusu duymak

Rüyada lavanta kokusu duymak zor bir işe girileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada lavanta kokusu duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada lavanta kokusu duymak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mor lavanta görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta suyu görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulur.

Rüyada lavanta tarlası görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kısmetinin hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada lavanta bahçesi görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, parasız günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta ağacı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta kolonyası görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sürekli yerinde sayacağına delalet eder.

Rüyada lavanta sabunu görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments