Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta sabunu görmek

Rüyada lavanta sabunu görmek

Rüyada lavanta sabunu görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, azap çektiğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavanta sabunu gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada lavanta sabunu görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada lavanta suyu görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada lavanta kokusu duymak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak yıpranacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta ağacı görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet eder.

Rüyada lavanta bahçesi görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kuru lavanta görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada lavanta kolonyası görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, iyi zamanlar geçireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments