Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta ağacı görmek

Rüyada lavanta ağacı görmek

Rüyada lavanta ağacı görmek mal edineceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine alamet eder.

Rüyada lavanta ağacı gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada lavanta ağacı görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada lavanta kolonyası görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, dinden çıkacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Rüyada mor lavanta görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lavanta bahçesi görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada lavanta görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada lavanta koklamak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada lavanta çiçeği görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments