Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor lavanta görmek

Rüyada mor lavanta görmek

Rüyada mor lavanta görmek şeytana uyacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada mor lavanta gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mor lavanta görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kazancının düşeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada lavanta suyu görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada lavanta çiçeği görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada lavanta kokusu duymak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalettir.

Rüyada lavanta bahçesi görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada lavanta tarlası görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına inanılır.

Rüyada lavanta ağacı görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments