Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta bahçesi görmek

Rüyada lavanta bahçesi görmek

Rüyada lavanta bahçesi görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada lavanta bahçesi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada lavanta bahçesi görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavanta ağacı görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lavanta kokusu duymak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada lavanta görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta suyu görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, uzun sohbetler edeceğine inanılır.

Rüyada lavanta çiçeği görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor lavanta görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yeni bir hayata başlayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavanta tarlası görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments