Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta suyu görmek

Rüyada lavanta suyu görmek

Rüyada lavanta suyu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, insanlara yol göstereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada lavanta suyu gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada lavanta suyu görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kuru lavanta görmek hak ve din yolunu bırakacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kazancının günden güne çok artacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta koklamak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavanta çiçeği görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada lavanta sabunu görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta tarlası görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına inanılır.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada lavanta ağacı görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments