Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri selam vermek

Rüyada askeri selam vermek

Rüyada askeri selam vermek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada askeri selam vermek gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret eder.

Rüyada askeri selam vermek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle selamlaşmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada herkese selam vermek şansının da döneceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin selamını almak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada ölüyle selamlaşmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalettir.

Rüyada birileriyle selamlaşmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments