Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba lambası görmek

Rüyada araba lambası görmek

Rüyada araba lambası görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada araba lambası gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada araba lambası görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, o kapıyı kapatacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada lamba yakmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski lamba görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sönük lamba görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalet eder.

Rüyada altın lamba görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada lamba söndürmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada ışık lamba görmek insanlardan uzaklaşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments