Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık lamba görmek

Rüyada kırık lamba görmek

Rüyada kırık lamba görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık lamba gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmek için yapacağınız çalışmalar takdirle karşılanmanıza veya iltifat almanıza neden olabilir.

Rüyada kırık lamba görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalet eder.

Rüyada sönük lamba görmek umutlanacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lambayı kapatmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Rüyada ışık lamba görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada sihirli lamba görmek işlerinin yarıda kalacağına, hoşluk içinde olacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lamba görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yanıp sönen lamba görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada elektrik lambası görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments