Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lamba kırmak

Rüyada lamba kırmak

Rüyada lamba kırmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lamba kırmak gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Rüyada lamba kırmak gönül yaralarının iyileşeceği, rahat şekilde yaşayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık lamba görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada lamba yakmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski lamba görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kazancında bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada masa lambası görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada gazlı lamba görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına inanılır.

Rüyada yanmış lamba görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, zafer elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada sönük lamba görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments