Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lamba yakmak

Rüyada lamba yakmak

Rüyada lamba yakmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, daha güçlü hale geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada lamba yakmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Rüyada lamba yakmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, onlara hayrının dokunacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada gaz lambası yakmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odanın lambasını yakmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sihirli lamba görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık lamba görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Rüyada spot lamba görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sönük lamba görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments